Locatie

Het chalet staat op een mooie, ruime plek, waardoor je veel ruimte hebt om te recreëren. De twee lounge sets, de buiteneettafel en de openslaande deuren maken alles tot een groot geheel. Toen wij het chalet kochten zijn wij helemaal verliefd geworden op de natuurlijke omgeving. Wij hopen dat u tijdens u verblijf bij ons, hier ook verliefd op raakt.

De camping en de omgeving van Lieren zijn erg uitnodigend voor gezinnen met jonge kinderen, maar laat dat je niet tegenhouden. Wanneer je graag de omgeving zou willen zien, zit je in ons chalet op een erg centrale plek. Het ligt dichtbij Apeldoorn, Arnhem en je kunt zo naar de Veluwe toe.

Camping

Door de bezoekers met een 8,1 gemiddeld beoordeeld, is 4,5 sterren camping ‘De Bosgraaf’ een gezellige camping om te recreëren van april tot oktober. De camping ligt in een bosrijke omgeving bij de Gelderlandse Veluwe. Met een verwarmd openlucht zwembad met glijbaan, een peuterbadje, grote speeltuin en sportveld is er voor alle leeftijden iets te doen. Terwijl ouders een drankje aan het terras doen of een hapje aan het eten zijn in het gezellige eetcafé, is er in de schoolvakanties voor de jongere kinderen animatieteam. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan op de camping.

Omgeving

Camping ‘De Bosgraaf’ ligt midden in de Gelderlandse Veluwe. In de altijd groene omgeving kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Direct naast de camping is een golfbaan te vinden. Ook zit je dicht bij een meer, waar helaas niet gerecreëerd mag worden.

Tijdens uw vakantie in ons chalet ervaart u de prachtige natuur die Gelderland u te bieden heeft. De camping ligt nabij Apeldoorn en in het dorpje Lieren. U kunt hier bijvoorbeeld het oerbos en de Loenermark vinden, of Kasteel ter Horst bezoeken in Loenen. Op een half uurtje wandelen, in de natuur, vindt u de twee grootse kunstmatige watervallen van Nederland met een verval van wel 15 meter.